SLOWFORWARD * staat voor mijn visie op 1) spierontwikkeling en 2) gewichtsverlies. Ik doe aan sport vanaf mijn prille jeugd. Eerst voetbal en later ook basketbal; beide in competitieverband. In 1995 werd ik lid van een sportschool en sinds 2000 ben ik spelenderwijs mede-sportschoolbezoekers gaan begeleiden. 

 

Ik sprak hen aan op hun manier van trainen en die prettige ontmoetingen resulteerden bijna vanzelfsprekend in enige vorm van coaching. In eerste instantie op basis van oefenstof maar later ook met betrekking tot voeding.   

 

Eind 2010 heb ik het idee opgevat om mijn interesse en kennis te staven met de diploma's die gangbaar zijn in de fitnessbranche. Vervolgens heb ik de certificaten Fitnesstrainer A en B (bij FitVak) behaald. Tijdens deze studies werd aan voeding maar mondjesmaat aandacht besteed. Voeding stond daar vooral in het teken van krachttraining waarbij uiteraard de eiwitinname centraal staat.

 

Omdat ik daar echt veel meer van wilde weten, hebben ik mijn expertise verder ontwikkeld met de afgeronde opleiding tot Gewichtsconsulent. Ik  kan je daarom ook een gebalanceerd advies geven over hoe af te vallen en op welke wijze fit te worden. Kortom, wat je doel ook is, je bent in goede handen .... 

 

Mijn basislocaties zijn Fit for Free in Amsterdam:

-  Haarlemmer Houttuinen, Amsterdam-Centrum

-  Willem de Zwijgerlaan, Amsterdam-West  

-  Buikslotermeerplein,  Amsterdam-Noord

 

* SLOWFORWARD is geen bedrijf maar een benadering. Ik ben een zelfstandige (ZZP-ers) coach die erin gelooft en uit ervaring weet dat resultaten alleen op een langzame, verantwoorde manier tot stand komen, langs die weg bovendien blijvend zijn, al was het alleen maar omdat het je naar een (nieuwe) manier van leven wijst.