SLOWFORWARD * bestaat uit Stéphane Balzano en Robert Leon. Wij sporten sinds onze vroege jeugd en hebben elkaar leren kennen in de gym waar we bijna 20 jaar lid van zijn geweest. Sinds 2000 zijn we spelenderwijs mede-sportschoolbezoekers gaan begeleiden. 

 

Wij spraken hen aan op hun manier van trainen en die prettige ontmoetingen resulteerden bijna vanzelfsprekend in enige vorm van coaching. In eerste instantie op basis van oefenstof maar later ook met betrekking tot voeding.   

 

Eind 2010 hebben we het idee opgevat om onze interesse en kennis te staven met de diploma's die gangbaar zijn in de fitnessbranche. Vervolgens hebben we certificaten Fitnesstrainer A en B (bij FitVak) behaald. Tijdens deze studies werd aan voeding maar mondjesmaat aandacht besteed. Voeding stond daar vooral in het teken van krachttraining waarbij uiteraard de eiwitinname centraal staat.

 

Omdat we daar echt veel meer van wilde weten, hebben we onze expertise verder ontwikkeld met de afgeronde opleiding tot Gewichtsconsulent. We kunnen je daarom ook een gebalanceerd advies geven over hoe af te vallen en op welke wijze fit te worden. Kortom, wat je doel ook is, je bent bij ons in goede handen .... 

 

Onze basislocaties zijn Fit for Free in Amsterdam:

Stéphane Balzano @

-  Willem de Zwijgerlaan, Amsterdam-West 

-  Buikslotermeerplein, Amsterdam-Noord

Robert Leon @

-  Haarlemmer Houttuinen, Amsterdam-Centrum

-  Willem de Zwijgerlaan, Amsterdam-West  

-  Buikslotermeerplein,  Amsterdam-Noord

 

* SLOWFORWARD is geen bedrijf maar een benadering. Wij zijn zelfstandige (ZZP-ers) coaches die geloven dat resultaten alleen op een langzame, verantwoorde manier tot stand komen, langs die weg bovendien blijvend zijn, al was het alleen maar omdat het je naar een (nieuwe) manier van leven wijst.