Efficiënt trainen en afvallen komen je niet aanwaaien. Ze vragen om een zorgvuldig plan en structuur. In een speelse, interactieve workshop brengen wij je op de hoogte van de basiselementen die bijdragen aan doelgericht bewegen en aan op (streef)gewicht te blijven . Navraag en ervaring leren dat veel mensen 'eigenlijk maar wat doen' of verkeerde dan wel eenzijdige informatie hebben ge-google-d.

 

Deze workshop is een uitgelezen kans om te zien of je het goed aangepakt hebt; of je aan alles hebt gedacht. We zijn ervan overtuigd dat het je nieuwe inzichten verschaft en inspiratie biedt om aanpassingen te doen of zelfs om het over een heel andere boeg te gooien. Is bijvoorbeeld 'bewegen' een activiteit waar je je nooit mee bezig hebt willen houden; sterker nog een afkeer van hebt, dan zal je het belang (zelfs het plezier) ervan snel begrijpen.

 

We richten ons vooral op bedrijven en organisaties die baat hebben bij fit voelende en ogende werknemers. Natuurlijk geldt dat in zekere zin voor ieder bedrijf maar misschien wat meer voor de hotellerie, zorg, politie en brandweer …..

 

De workshop duurt 3 uur en wordt daarna afgesloten met het individueel meten en wegen van de (10) deelnemers.  Iedereen krijgt de informatie die wordt besproken alsmede de resultaten van de weging toegestuurd.

 

 

- Workshop & weging duurt in totaal 4 uur

- Prijzen zijn op aanvraag

- Exclusief reiskosten

- Groepsgrootte: 10 deelnemers